Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

.Zuiver & Bescherm set

74.95
+

Ervaar je vermoeidheid of zwaarte? Zuiver dan efficiënt je huis en energieveld met deze set.

Met de Clean Energy spray kan je makkelijk en snel je eigen aura (het energieveld rond je lichaam) zuiveren. Spray enkele keren rond je lichaam en voel hoe de mist over je heen dwarrelt (dit zuivert alle niet eigen energieën uit je aura).

De Salie spray is nuttig om je huis, werkplek, slaapkamer, auto, ... regelmatig te zuiveren van allerlei restenergie (bvb van straling door thuiswerk, negatieve energie door ruzie, angst of piekeren, ...) Spray in elke ruimte enkele keer met de salie spray.

Na het zuiveren met de salie kan je de ruimtes (en je energieveld) weer voorzien van de hoge en heilige energie van Palo Santo hout. Spray met de Palo Santo spray (na het zuiveren) enkele keren in de ruimte.

Gebruik de zwarte toermalijn steen om bij je computer te leggen. je kan hem ook in of op de elektriciteitskast leggen om zo minder straling binnen te krijgen. (reinig regelmatig de steen!)

De rozekwartsstenen kan je in je slaapkamer of woonkamer leggen. Rozekwarts heeft ook een beschermende werking én brengt harmonie & eigenliefde in de ruimte.

De amethisthanger kan je elke dag dragen om je nek of leg je onder je hoofdkussen.

Amethist werkt zeer efficiënt om je auraveld te zuiveren en in harmonie te brengen. Hij maakt alle pijn los uit je lichaam, geest en emoties die vastzit door stress en spanning. Ook kan amethist blokkades losmaken op elk niveau. Het is een zeer spirituele steen die je bewustzijn en je trillingsfrequentie verhoogt.

Deze set bestaat uit:

  • Clean Energy spray 100 ml
  • Salie spray 100 ml
  • Palo Santo spray 100 ml
  • 1 x toermalijn zwart ruw
  • 2 x rozekwarts ruw
  • 1 x hanger amethist