Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q07 St. Germain - Violetgevlamd

27.00
3404
+

Merlin bewustzijn - `De meester Heler`. Hij helpt om negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie. Genezing, meditatie, transformatie, deze quintessence is 'de meester genezer'. Hij helpt diegenen die voor anderen zorgen om zich los te maken en zo de energie de mogelijkheid te geven door de anderen heen te gaan. Bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen. Ook voor zorgverleners helpt hij om los te komen en uit zichzelf te treden om zo de energieën beter te laten doorstromen. De toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst. Een aurareis in de spirituele zin.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.