Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q05 Serapis Bey - Parelhelder

29.70
3785
+

Brengt zuiverheid en een nieuw begin. Geeft helderheid en inzicht om de dingen vanuit een nieuw licht te zien. Brengt een dieper inzicht in conflicten, pijn en lijden op alle niveaus. Helpt om te leren loslaten. Ook het verleden los te laten en zuivert & reinigt op alle niveaus. Is een zeer goede hulp om de ruimte diep te reinigen. Doe enkele druppels in je poetswater om je huis te reinigen! De ruimtes zelf reinig je dan met de aircospray. Brengt karmische vergiffenis een heldere visie en nieuwe beginselen. Gebruik Serapis Bey aan het begin van een nieuw project of een nieuwe uitdaging. Bijzonder geschikt voor het werken met kristallen.

Airconditioner: Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren. En dit met de specifieke energie van elke quintessence. Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen. Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner. Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de quintessence waar je op dat moment mee werkt.

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.