Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Q04 Hilarion - Licht Groen

27.00
3401
+

Ruimte voor iets nieuws - De weg, de waarheid, het licht. Helpt ons onze weg te blijven gaan door ons toegang te verschaffen tot onze waarheid en onze innerlijke wijsheid. Ze gidst ons in een nieuwe richting en een nieuwe ruimte om vooruit te komen. Verfrist en zuivert de ruimte. Hilarion helpt je je pad te volgen, toegang verlenend tot waarheid en innerlijke wijsheid. Leidt naar een nieuwe richting en een nieuwe ruimte om jezelf te vinden en vernieuwd de werkelijkheid te betreden. Helpt de omgeving te helen. Kennis en vrede in de ziel. Beschermt tegen aardse vervuiling. Lenigt en verfrist de ziel met waarheid.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt. Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.