Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Welke ingrediënten zitten er in equilibrium flessen?

0.01
+

Welke ingrediënten zitten er in de verschillende kleuren van de equilibrium flessen?

Hieronder kan je enkele van de meest gekozen kleuren van Equilibrium terugvinden waar Aura-Soma van aangeeft wat hun kruidenextracten, kristal en essentiële olie-ingrediënten zijn.

Blauw

Met essentiële oliën van lavendel, blauwe kamille en arnica, gecombineerd met rozenkwarts, saffierblauw, chalcedoon, blauwe agaat, kyaniet, lapis lazuli en turkooiskristallen. Kruidenextracten omvatten Arnica en Kamille.

Helder/Wit

Onze heldere Equilibrium-flessen bevatten etherische olie van rozengeranium in combinatie met rozenkwarts, opaal, bergkristal en danburiet kristallen. Deze ingrediënten voegen zich bij de kruidenextracten van Pyrethrum, Kamille en Mariadistel.

Groen

Essentiële oliën Lavendel en Vitamine E worden gecombineerd met Rozenkwarts, Chrysopraas, Smaragd, Watermeloen Toermalijn, Chrysocolla, Zwarte Toermalijn, Aventurijn en Malachietkristallen. Kruidenextracten zijn onder andere Aloë, Meidoorn, Calendula en Rozemarijn.

Geel

Ylang-ylang-, jojoba- en vitamine E-oliën worden gecombineerd met rozenkwarts, gele kwarts, topaaskristallen en calendula-kruidenextract.

Oranje

Essentiële oliën van Ylang Ylang, JoJoba en vitamine E ontmoeten rozenkwarts, zinkiet, oranje calciet, vuuropaal, carneool, robijnzoisiet en topaaskristallen. Calendula en Eschscholzia kruidenextracten zijn ook aanwezig.

Roze

Essentiële oliën van rozengeranium, frangipani en jojoba vormen een krachtige combinatie met rozenkwarts, danburiet, watermeloen toermalijn en roze angelietkristallen. Deze worden vergezeld door Gelderse Roos, Mariadistel en Roos Damascena kruidenextracten.

Purper

Kruidenextracten Arnica, Valeriaan, Altviool en Gentiaan voegen zich bij de essentiële oliën van Rose Geranium, Violet en Jojoba en worden gecombineerd met rozenkwarts- en amethistkristallen.

Rood

Essentiële oliën van Ylang Ylang en JoJoba vermengen zich met Rozenkwarts, Rubellite, Carneool, Robijnzoisiet, Bloedsteen en Rhodolietkristallen. Rood bevat ook kruidenextracten van Hypericum, Calendula en Rose Canina.

Turkoois

Essentiële oliën van lavendel en rozengeranium vermengen zich met rozenkwarts, chrysopraas, turkoois, chrysocolla, kyaniet en aquamarijn om onze turkoois evenwichtsflessen te creëren. Kruidenessences van aloë en paardenkastanje komen ook voor in de ingrediënten.

Paars

Ylang Ylang, Jojoba en Vitamine E in combinatie met Rozenkwarts, Amethist en Charoiet-kristallen. Arnica, Kruidenextracten omvatten Gentiana, Valeriana en Viola.

Magenta

Bevat rozengeranium, frangipani en jojoba essentiële oliën en rozenkwarts, rubellite, watermeloen toermalijn, roze angeliet en bloedsteenkristallen. Magenta bevat kruidenextracten van Hypericum, Arnica, Altviool en Mariadistel.