Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aura-Soma ArchAngeloi - gebruik

0.01
+

Aura-Soma ArchAngeloi helpen je intentie te focussen, je verwezenlijkingen in tijden van verandering beter te herkennen en brengen je dichter bij zelfinzicht. Ze ondersteunen het grotere potentieel van een individu, groep of gemeenschap en zijn de ideale aanvulling op een holistisch welzijnsprogramma en de perfecte aanvulling op Aura-Soma's Equilibrium systeem.

Net als de Aura-Soma Quintessences zijn de ArchAngeloi gekoppeld aan specifieke Equilibrium flessen, in dit geval B95 tot en met B101 en B104. Als je een Equilibriumfles uit die reeks kiest, is je ArchAngeloi een directe overeenkomst. Maar ze kunnen ook worden gekozen via de kleurrelaties van fleskeuzes.

Elke Aartsengeloi komt overeen met de Aartsengelen, een hoger niveau van Engelenbemiddelaars tussen het Menselijke en het Goddelijke. De introductie van Aartsengelen in het energieveld kan helpen bij de verbinding met en de uitdrukking van je huidige zielsdoel en de hoogste mogelijkheid voor dit leven.

GEBRUIK VAN AURA-SOMA ARCHANGELOI

Gebruik spaarzaam wanneer je voelt dat je kleurniveau gedurende de dag moet worden aangevuld. Eén korte spray over de linkerschouder, één korte spray boven de kruin en één over de rechterschouder.

ACHTER DE AURA-SOMA ARCHANGELOI

ARCHANGELOI - GEBRUIK

- ArchAngeloi Essence Chamael Versterkt ons gevoel van zorgzaamheid in wat we doen. Helpt bij het doorbreken van de barrières van voorkeursactiviteit


- ArchAngeloi Essence Michael - kan helpen de kwaliteiten van geloof en vertrouwen te ontwikkelen, zodat we angsten en zorgen kunnen loslaten.

- Aartsengeloi Essentie Gabriël - ondersteunt ons om ons potentieel te brengen en ons pad naar de bestemming te volgen

- Aartsengel Essentie Rafaël - kan helpen intuïtieve waarnemingen te ontwikkelen, zodat we onze innerlijke stem kunnen ontwaken

- Aartsengel Essentie Uriël - bevordert een ervaring van diepe innerlijke vrede en heldere intuïtieve waarnemingen

- Aartsengel Essentie Sandalphon - kan helpen een diepgaand vermogen tot compassie en potentieel voor samenwerking te ontwikkelen

- ArchAngeloi Essence Tzadkiel - vindt nieuw begrip, ervaring en uitdrukking van liefde

- ArchAngeloi Essence Metatron - deze ArchAngeloi bevat het meest intense licht en de diepten van de duisternis. Kan ons helpen onze vermogens, talenten en mogelijkheden waar te nemen, te begrijpen en te versterken.

- ArchAngeloi Essence Jophiel - ervaar een gevoel van vrede, vertrouwen en kalmte Aura-Soma ArchAngeloi zijn de perfecte manier om je kleurenergieën gedurende de dag aan te vullen.