Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

B005 - Sunrise / Sunset Bottle

33.80
3468
+

005. YELLOW / RED - Zonsondergang en zonsopgang : Voor het bewust aanvaarden en gebruiken van mentale krachten in het dagelijks leven; meer dynamisme en meer levensvreugde. Bevordert je eigen wijsheid om je energie goed te gebruiken. De manier waarop we de energie gebruiken om onze wijsheid uit te drukken. Een krachtige fles ontwaakt ( rood) de energie die moet worden gebruikt in een bewuste en aandachtige manier.
Voor diegenen waarvan het doel is om het licht te delen met anderen, het aanbieden van kennis en wijsheid van het verleden op een nieuwe manier met de juiste energie. 'Sunrise / Sunset' suggereert dat elke dag een nieuw heden en brengt de mogelijkheid en de energie om opnieuw met het leven om te gaan. Het gele heeft specifiek betrekking tot het opnemen van licht via de solar plexus. Rood betekent het ontwaken van het licht ( kundalini ) in de basis / root chakra en brengt een gevoel van re-vitalisering.

Gebruik: Breng de olie aan op het gebied van de onderbuik. (niet 's avonds, enkel 's morgens en overdag)

Affirmatie: `Ik open me voor de vreugde in mijn leven.`