Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Colour Essence Wit

19.40
3655
+

"Duidelijkheid en nieuw begin".

De Origineel Witte Kleur Essence bevat de Universele golflengten van kleur. Zuiver wit licht heeft het hele spectrum en als zodanig, beschermt het iemands hele electro-magnetische veld in alle situaties. Om het licht te zien in om het even welke situatie. Breng het licht in alle belangrijkste en minder belangrijke energiecentra. Kan duidelijkheid binnen het lichaam, de mening en de geest bevorderen.

De verduidelijking van uw het denken kan nieuw inzicht brengen. Deze essence helpt u om opnieuw te zien en te voelen. Goed voor gebruik wanneer er geen "speciale" betreft. Zeer goed te gebruiken tijdens de sessie, beschermt de begeleider en opdrachtgever en brengt het licht naar beneden. Helpt bij het reinigen en te harmoniseren op alle niveaus van ons wezen. Kan helpen bij een bepaalde situatie licht te brengen om te helpen onze eigen reflectie zien.

30 ml