Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aromastream CHI

55.25
3652
+

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Deze compacte & stille unit verspreidt de pure geuren van etherische oliën in de lucht in alle veiligheid - zonder gebruik van open vlam of warmte. Een koele luchtstroom verspreidt de geuren zachtjes in de lucht. Het apparaat kan zonder toezicht aanblijven. U kunt kiezen uit 2 ventilatiestanden. Uw keuze van etherische oliën brengt u aan op de bijgeleverde cartridge. De Aromastream biedt een schone, veilige en doeltreffende methode om etherische oliën te verspreiden zonder dat daarbij warmte of vuur wordt gebruikt.

In plaats daarvan wordt de vluchtige olie door een luchtstroom verdampt waardoor de geur puur wordt gehouden totdat de olie op is. Dit vermijdt dat de olie wordt verwarmd waardoor deze kan verbranden en waardoor de geur en de eigenschappen kunnen veranderen. De etherische olie wordt d.m.v. een ventilator in de lucht gestuurd zonder dat ook maar enige warmte gebruikt wordt. Onderaan het toestel zit een cartouche waarop 5 tot 10 druppels etherische olie aangebracht worden.

Verbinden met het stroomnet, schakelaar op stand I (voor ruimtes tot 50 m) of op stand II (tot 100 m) zetten, en genieten maar. Na langdurig gebruik de cartouche vervangen, geen verder onderhoud nodig.

Belangrijk! Omdat er in de Aromastream geen warmte wordt gebruikt kan deze veilig zonder toezicht of tijdens uw slaap aan worden gelaten. Dit kan vooral handig zijn bij hoest en verkoudheid en voor gebruik in de slaapkamer (ook van een kind).