Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aroma diffuser Elia

64.95
+

Volatile diffuser Elia bamboe/metaal 220V (LED) - 50 m². De diffuser Elia is een ultrasone vernevelaar van etherische oliën. De weldaad van etherische oliën is een diffuser van bamboe en metaal. Deze elektrische Elia diffuser heeft een bijzonder en origineel ontwerp, dat perfect past in een moderne inrichting. De watermist verspreidt een lucht die geparfumeerd is met de door u gekozen etherische oliën. De diffuser Elia is voorzien van veelkleurige LED-verlichting die tijdens het gebruik verschillende kleuren genereert.

De diffuser Elia is bekleed met bamboe en gevormd metaal, gebruikt koude ultrasone diffusietechnologie om uw etherische oliën te verspreiden. Het enige dat u hoeft te doen is de bovenkant van de behuizing lichtjes in te drukken om hem te activeren, daarna kunt u kiezen uit verschillende bedieningsopties. De Elia is praktisch in gebruik en stopt uit zichzelf als het reservoir van 100 ml leeg is.

*Geschikt voor ruimtes van maximaal 50 m²

Werking:

Druk eerst op: mistdiffusie + licht met veranderende kleuren
Tweede druk: nevel diffusie + licht ingesteld op de laatste kleur die verscheen
Derde druk: mistdiffusie zonder licht
Vierde druk: het apparaat schakelt uit (geen mist of licht)
Inhoud van het Elia diffusorpakket:
Een etherische oliediffuser van Elia

Artikelnummer fabrikant:

4515 - 3700471000444

Inhoud:

1 Elia diffuser
1 Elektrische adapter 220V/50Hz - 12 Watt
1 Gebruiksaanwijzing

Afmeting:

Diameter 150 mm - breedte 65 mm