Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aura Rescue Roller - De Groene Linde

11.95
3631
+

Na een intens moment je energie weer in balans te brengen. Waardoor je je snel weer rustiger voelt en je het makkelijker los kunt laten.

Ingrediënten: Tea tree, Geranium, Rozemarijn, Elemi, Neroli, Citroen, Salie, Peper en Mirte.
Kristallen: Nuummiet en Bergkristal

Aura Rescue is een geurfrequnetie die je kunt gebruiken als je energetisch in je `jasje schudt`. Door een gebeurtenis die je aangrijpt of waar je emotioneel bij betrokken bent kun je Aura Rescue gebruiken. Door een hevige gebeurtenis kan het energetisch lichaam veranderen of verschuiven. Dit veroorzaakt onrust, emoties en een gejaagd en gestrest gevoel. Om je te ondersteunen kun je Aura Rescue over je heen te sprayen.

Doe dit met gesloten ogen en laat de nevel over je neer dalen. Ook kun je de omgeving waar je verblijft benevelen. De energie van de hele ruimte zal op een positieve manier veranderen. De gebeurtenissen die worden natuurlijk niet anders maar je zult je sterker voelen en zo de situatie beter te overzien en het hoofd bieden. De spray heeft een grondend en schoonmakend effect.