Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Sint-Janskruidolie ladrôme 100 ml

10.65
2785
+

St-Janskruid-olie : Kalmerend BIO

De maceratie-olie van Sint-Janskruid wordt traditioneel ingezet om haar kalmerende werking op de huid in geval van zonnebrand, lichte brandwonden, sneetjes,... Lokaal aangewend, verlicht ze efficiënt de rode, beschadigde en geprikkelde huid. Ze kan ook in massage toegepast worden om spanningen van gevoelige lichaamsdelen te verlichten.

- Massages, compressen of lokale aanwending op de huid of gelaat.

- Neutrale draagolie voor de verdunning van de essentiële oliën van ladrôme.

Voorzorgsmaatregelen: zich niet blootstellen aan de zon en het aanbrengen van Sint-Jansolie: er is een mogelijkheid tot fotosensibilisatie door de natuurlijke aanwezigheid van hypericine in de bloem.

ADVIES van ladrôme:

Eerste hulp bij zonnebrand

Verdun 3 druppels essentiële olie van spijklavendel (Lavandula latifolia) of echte lavendel (Lavandula angustifolia) in 15 ml Sint-Janskruidolie (een soeplepel). Breng onmiddelijk na de blootstelling van de zon aan op de zonnebrand of de door de zon overbelaste huid tot verlichting ervaren wordt.

Botanische naam: Hypericum perforatum, afkomstig van biologische landbouw
Kwaliteit: Ecologisch en biologisch
Eigenschappen: Met zijn kalmerende en regenererende eigenschappen in st-janskruid-olie geschikt voor het verzorgen van zonnebrand, snijwonden en irritaties.

100 ml