Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Jojoba olie ladrôme 100 ml

12.50
1507
+

Minimale hoeveelheid voor "Jojoba olie ladrôme 100 ml" is 1.

ladrôme Jojoba olie

Werkt stimulerend en regenerend op de huid. Jojoba olie heeft als eigenschap dat ze zeer snel diep in de huid dringt. Ze verzorgt en voedt de huid en maakt haar zacht als zijde. Al deze eigenschappen maken jojoba olie tot een ideale basisolie voor gezicht - en huidolie. De verzorgende jojoba olie maakt ook het haar sterker, mooier en laat het stralen van vitaliteit. Jojoba olie voedt de epidermis en stimuleert de vochtopname door de cellen. Deze olie dringt snel door in de huid en maakt deze zacht, soepel en zeker niet vet. De olie laat zich goed mengen met etherische oliën en andere basisoliën.

- Massages van of lokale aanwending op het gelaat en het lichaam.

- Versterkend en harmoniserend masker voor de haren: een half uur laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.

- Neutrale draagolie voor de verdunning van de essentiële oliën van ladrôme.

ADVIES van ladrôme:

Verzorging van de vette huid, met neiging tot acne

Verdun 2 druppels essentiële olie van echte lavendel (Lavandula angustifolia) en 2 druppels essentiële olie van tea tree (Melaleuca alternifolia) in 15 ml jojoba-olie (een soeplepel). Breng 's morgens en 's avonds 3 tot 4 druppels van dit mengsel aan op het gelaat. Vermijd zorgvuldig de oogcontouren.

100 ml