Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Avocado olie ladrôme 100ml

10.50
2245
+

ladrôme Avocado olie

Avocado olie is een goede olie om droge huid en droog haar te voeden en te verzachten. Avocado olie vormt een uitstekende basis voor massage met etherische oliën. Avocado olie is rijk aan vitamine A, D en E en wordt traditioneel gebruikt voor zijn hydraterende en weldoende werking voor de droge en zeer droge huid omdat zij de hydrolipidenlaag van de opperhuid vormt en opnieuw in evenwicht brengt. Deze olie kan je ook gebruiken voor haar weldoende werking op de soepelheid van de huid, wat helpt om het verschijnen van rimpels en huidveroudering in het algemeen te vertragen. De olie laat zich goed mengen met etherische oliën en andere basisoliën.

- Zachte massages van of lokale aanwending op de huid of op de punten van de haren.

- Verstevigend masker voor droge en beschadigde haren: 1/2 h laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.

- Neutrale draagolie voor de verdunning van de essentiële oliën van ladrôme.

ADVIES van ladrôme:

Huidverzorging om striemen te voorkomen

Verdun 2 druppels essentiële olie van bourbon geranium (Pelargonium x asperum cv bourbon) in 15 ml avocado-olie (een soeplepel). Breng 's morgens en 's avonds het mengsel overvloedig aan op de te behandelen huidzones.

100ml