Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Wierook

11.50
1620
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Wierook" is 1.

Zuivere etherische olie van wierrook
De etherische olie van wierook heeft een uniek, kruidig, harsig en fris aroma. Wierook gaat goed samen met de etherische olie van: ylang ylang, sandelhout, lavendel, bergamot, scharlei en citroen. Wierook is een olie die andere geuren rijker en fascinerender maakt. Deze etherische olie is een ideale olie om te gebruiken voor meditatie.

Op het lichaam: Verjongt de huid en werkt heel goed tegen rimpels. Helpt bij astma.

Emoties & psyche behandelen: Vermindert spanning en stress. Verbetert de stemming. Deze olie is ideaal om voor het mediteren te verdampen.

Spiritueel - Energetisch: Wierook olie wordt geassocieerd met onze hoogste spirituele idealen. Deze etherische olie doet ons dieper en langzamer ademen, waardoor lichaam en geest in een meditatieve staat worden gebracht. Dit is, samen met concentratie op de ademhaling, van grote waarde bij alle vormen van meditatie. Wierook helpt ons banden met het verleden te breken, speciaal als die onze persoonlijke groei in de weg staan. Gebruik de olie in een bad met de bewuste bedoeling alle oude banden die een belemmering vormen als het ware weg te wassen (samen met visualisatie).

10ml per flesje