Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Patchouli

8.55
1605
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Patchouli" is 1.

Zuivere etherische olie van Patchouli
De etherische olie van patchouli heeft een heel intens, zoet en houtig aroma. Patchouli is goed te mengen met etherische olie van: citroen, bergamot, rozemarijn, roos, cipres en lavendel.

Op het lichaam: Versterkt de zenuwen. Werkt ontstekingsremmend, verjongt de huid. Is zeer geschikt bij huidallergieën. Werkt goed tegen voetschimmel. Emoties & psyche behandelen: Helpt bij verdriet en psychische shocks. Zeer nuttig bij angstaanvallen. Verdrijft angstgevoelens bij seks.

Spiritueel - Energetisch: Patchouli heeft een diepbruine, soms naar rood neigende kleur en verspreid een sterke, aardachtige geur. De olie wordt daardoor geassocieerd met de wortelchakra en heeft daarop dan ook een versterkende een aardende invloed. Maar patchouli werkt ook op de tweede chakra. In de aromatherapie ziet men patchouli als een afrodisiacum. De tweede chakra wordt ook in verband gebracht met de waterige elementen in het lichaam en patchouli bevordert de vochtafvoer uit het stoffelijke lichaam. Patchouli heeft een speciale waarde mensen die de neiging hebben hun stoffelijke lichaam te verwaarlozen of voor mensen die het gevoel hebben dat zij buiten het lichaam leven. Patchouli helpt de energie te aarden en te integreren en zorgt ervoor dat de voeling blijven behouden met het fysieke zelf.

10ml per flesje