Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Cederhout Atlas ladrôme

4.85
1577
+

Minimale hoeveelheid voor "Cederhout Atlas ladrôme" is 1.

Cederhout - Cedrus Atlantica

Op het lichaam: Verlicht jeuk en is goed tegen huiduitslag. Is heel nuttig bij pijnlijk of moeilijk urineren. Ceder is een krachtig antiseptisch middel en werkt slijmoplossend bij neusverkoudheid. Voor het zuiveren van de omgevingslucht en het vrijmaken van de luchtwegen.

Emoties & psyche behandelen: Goed voor dagdromers en mensen die te afwezig zijn. Werkt goed tegen angsten, geeft kracht en harmonie.

Spiritueel - Energetisch: Goede hulp bij meditatie. Men gelooft dat het spirituele leven door ceder wordt versterkt en dat de banden met het goddelijke erdoor worden aangehaald. Ceder kan helpen om een gevoel van evenwichtigheid en zelfstandigheid te ontwikkelen. Ceder helpt om `verstopping van de geest` op te lossen. De geur van atlasceder etherische olie is warm, krachtig, houtig, een beetje kamferachtig en blijft lang in een ruimte hangen. Het geeft een typische mannelijke geur. De etherische olie van atlasceder is goed te mengen met jasmijn en ylang ylang. Atlasceder is uitstekend geschikt om te gebruiken bij meditaties.

10ml