Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

ladrôme Basilicum CT LINALOL

10.69
1504
+

Minimale hoeveelheid voor "ladrôme Basilicum CT LINALOL" is 1.

De etherische olie van basilicum geeft je een positief gevoel en ontspant. De geur is heel karakteristiek, fris, kruidig en licht zoet.

Op het lichaam: Helpt goed tegen insectensteken, jicht, spierpijn, reuma, bronchitis, oorpijn, sinusitis, hoesten, aften, buikpijn, wratten, vette huid, niet goed doorzettende menstruatie, reukzin verlies, migraine, nervositeit, prikkelbaarheid, slapeloosheid, stress en vermoeidheid, verminderde eetlust, suikerziekte, duizeligheid, blaas- en nierklachten, krampen.

Emoties & psyche behandelen: De olie ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed op angst en stress. Hij geeft rust aan uitgeputte, zwakke en hysterische personen. Basilicum brengt vrede en verdrijft negatieve gedachten. Helpt om meer vertrouwen te ontwikkelen bij wantrouwen.

Spiritueel - Energetisch: is een goede olie bij een blokkade in de zonnevlecht. Helpt zeer goed om emoties `te verteren`.

10 ml