Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kippendroom roller

11.95
+

Met fijne dromen op stok!

Ingrediënten: Lavendel, Lavendi, Scharlei, Moeder aarde, Kamille rooms.
Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze geurfrequentie is speciaal bedoeld om het kindje rustig te laten slapen. Door dromen verwerken we de gebeurtenissen van de dag. Het is verstandig om je kind voor het slapen gaan tot rust te brengen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een voetmassage te geven. Maar ook een voetenbadje vinden kinderen leuk.

Gebruik: Spray met de roomspray enkele malen in het kamertje. Of maak zoals hierboven is beschreven een voetbad. Met een schepje Himalayazout, 2 druppels Kippendroom en een beetje basis olie. Je kunt na het voeten bad de voetjes nog extra masseren. Soms heeft het kind dromen die te maken hebben met vorige levens. Het gaat dan vaak om angsten die je niet kunt plaatsen. Bijvoorbeeld extreem dromen over brand of messen. Kijk hiervoor even in de HSP lijn naar het product Closure.

Verkrijgbaar als roomspray of als 10 ml essence. 10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of zelf een roller flesje maken. roomspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.