Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Cedar HEM wierook

1.00
2761
+

Cedar HEM wierook Cedar wierook heeft een verhelderende, houtige geur en bevat etherische oliën van Ceder- en Gaiakhout. Cedar wierook werkt kalmerend en inzicht bevorderend. Mooie ronde houttonen die doen terugverlangen naar het verleden.

HEM WIEROOK.
HEM wierook: De Essentie van India Het gebruik van wierookstokje is een traditie in India sinds mensenheugenis. Zowel op het moment van de Gautama Boeddha in het oude India maar ook tijdens de periode van Mahatma Gandhi in het moderne India, beide hebben ernaar gestreefd om harmonie en vrede in een multiculturele wereld te brengen. Bij Hem Corporation, streeft men ernaar om echte handgemaakte Indiase wierook over de hele wereld te verkopen, in een verscheidenheid aan geuren die samensmelt met elke cultuur en traditie. Deze helpen tijdens uw gebeden, meditatie, yoga en in het aangenaam maken van uw omgeving. Hem wierook maakt uw omgeving aromatisch en aangenaam, en kan aldus bijdragen tot vrede en rust.

Elke verpakking bevat 20 premium wierookstokjes.