Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aura-Soma quintessences wierook

7.00
3842
+

De krachtige, heilzame pastelkleurige quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. Deze quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en meer duidelijkheid te krijgen over specifieke kwaliteiten en thema's die je in je leven en in jezelf tegen komt. Ze bieden de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. De quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bvb wanneer je met grote trauma's of problemen worstelt. Maar ook wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze werken met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus.

Bij de geboorte van de quintessences, was Vicky Wall, de oprichtster van Aura Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergie?n depersonaliseert waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele meesters gegeven werden. Ze sprak over deze reeks als 'een directe telefoonverbinding met de hemel'. De geboorte van de quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura Soma, die aangeven dat we voldoende geïvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken.

Soorten verkrijgbaar: El Morya, Kuthumi, Lady Nada, Hilarion, Serapis Bey, De Christus, St. Germain, Pallas Athena & Aeolus, Orion & Angelica, Lady Portia, Kwan Yin & Lao Tsu, Sanat Kumara & Lady Venus, Maha Chohan, Djwal Khul, The Holy Grail & The Solar Logos De wierookstokjes van Aura-Soma zitten in een metalen cilinderdoosje en bevatten steeds een houten wierook plankje waarin de wierookstokjes kunnen geplaatst worden terwijl ze branden.

30 stuks + wierookplankje in doosje.