Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Aura-Soma pomander wierook

7.00
3809
+

De pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura. Ze zijn specifiek werkzaam op en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt. Onze Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren. Geregeld gebruik van een pomander beschermt tegen schadelijke vibraties. Kirlian fotografie toont na gebruik, de positieve resultaten.

De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën. Elke pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn. Gebruik de Pomander wanneer je zelf wil of aanvoelt dat je hem nodig hebt. Ook zeer nuttig bij meditatie.

Soorten verkrijgbaar: Wit, rood, diep rood, roze, smaragd groen, olijf groen, geel, goud, oranje, koraal, magenta, diep mangenta, violet, turkoois, saffier blauw en koningsblauw De wierookstokjes van Aura-Soma zitten in een metalen cilinderdoosje en bevatten steeds een houten wierook plankje waarin de wierookstokjes kunnen geplaatst worden terwijl ze branden.

30 stuks + wierookplankje in doosje.