Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Palo Santo - Heilig Hout 20 gr

3.95
+

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijk zoete geur wanneer het ontstoken wordt. Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien. Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

Let op: bij de eerste keer ontbranden duurt het wat langer voordat het gaat gloeien. Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.

Gebruik:

Steek het uiteinde van het stokje aan en laat het even branden, totdat je de kern ziet gloeien. Blaas de vlam uit, zodat het hout gaat gloeien en er rook vanaf komt. Je kunt het stokje op een brander, abaloneschelp of een vuurvast schaaltje leggen. Gaat het stokje na enige tijd uit kan je alles nog eens herhalen. Reiniging van de woonkamer en andere vertrekken. Je steekt een stukje Palo Santo aan, laat het gloeien en leg het in een abalone schelp. Loop met de schelp naar alle hoeken van het vertrek. Sluit na dit ritueel de deur van de kamer. Wens je een heilige of veilige kamer in te richten, kan je dit dagelijks herhalen en dan zal de ruimte warmte & rust uitstralen.