Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Salie los - Californische Witte Salie

5.95
2858
+

Witte Californische Salie los.

Handgeplukte bladsalie uit Californië. Om ruimtes te reinigen van negatieve energie. Palo Santo is uitermate geschikt om de ontstane leegte weer te vullen met positieve energie. Hoe je huis reinigen met salie. Met witte salie je huis reinigen en zuiveren. Steek de witte salie aan en blaas de vlam uit. Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen. Gebruik een vuurvast schaaltje of abalone schelp bij het branden van de witte salie. Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen.

Zorg dat er een raam open is zodat de `slechte, vuile of rest` energie naar buiten kan gaan. Zie dat je altijd voorzichtig bent met het branden van witte salie (of wierook) en zorg voor voldoende ventilatie. Probeer ongeveer 1 keer per maand je huis te reinigen met de witte salie of zo vaak als dat je zelf aanvoelt dat het nodig is. Je kan losse witte salie gebruiken of witte salie wierook. Het voordeel van de witte salie wierook is dat de geur zachter is en je de wierook makkelijker tussendoor even uit kan maken.

25 gram