Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Life maxx - Veilig & stralingsvrij bellen

15.95
+

Veilig & stralingsvrij bellen.

Regelmatig verschijnen er berichten over straling & mobiel bellen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat straling (helaas onzichtbaar en niet te ruiken) schadelijker is dan roken. Er zijn reeds vele mensen die lijden aan ‘Mobiliasis’.

‘Life-maxx’ is een revolutionaire uitvinding waarmee de elektromagnetische golven die uitgezonden worden door de telefoon, geneutraliseerd worden. Talloze onderzoeken, uitgevoerd in erkende, onafhankelijke laboratoria, hebben kunnen aantonen dat Life-maxx een biologische bescherming biedt door middel van een elektromagnetische compensatie.

De Life-maxx Protectie stuurt een identieke golf (groen) tegen de golf (die gepaard gaat met het signaal) die wordt ontvangen door uw mobiele telefoon (rood). De groene golf wordt 180 graden verschoven en compenseert op biologisch niveau de elektromagnetisch vervuilende golf. Deze ‘beschermgolf’, waardoor er een nul-positie ontstaat, wordt uitgezonden door de Life-maxx Protectie en wordt ook wel ‘tegengolf’ genoemd.

Het volstaat om Life-maxx achteraan op uw mobiele telefoon te plakken.

Deze technologie beïnvloedt de werking van uw telefoon niet. Ervaring bij gebruikers leert dat symptomen als duizeligheid, brandend/drukkend gevoel in het hoofd, slapeloosheid en andere klachten dankzij Life-maxx verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

Tip: Indien u zichzelf en uw familie wilt beschermen tegen de straling van mobiele en DECT telefoons en of computer straling, dan is Life-maxx het antwoord.

Life-maxx is ook geschikt voor de tablet, laptop of computer.