Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Mandala Talisman - Green Tara - Bevrijding van Lijden

8.85
1533
+

Minimale hoeveelheid voor "Mandala Talisman - Green Tara - Bevrijding van Lijden" is 1.

Mandala Talisman hanger Groene Tara - Bevrijding van Lijden

De mantra van de Groene Tara helpt bij het verminderen van alle vormen van leed en lijden. Tara is de liefdevolle, toesnellende redster in nood. De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend. Men zegt dat de kracht van de talisman mandala bescherming geeft tegen negatieve invloeden en interventies.

De talisman mandala 'helpt' om obstakels te verwijderen en de positieve energie te doen toenemen. Haar mantra luidt: OM TARE TU TARE TURE SOHAM. Uitleg talisman De talisman als bescherming is een oeroude traditie in elke religie en filosofische stroming. Binnenin deze traditionele geweven mandala talisman zitten handgedrukte Tibetaanse mantra's van de beschermster Groene Tara.

De talisman wordt gedurende langere tijd tijdens speciale poeja's gezegend. Men zegt dat de kracht van de talisman mandala bescherming geeft tegen negatieve invloeden en interventies. De talisman mandala 'helpt' om obstakels te verwijderen en de positieve energie te doen toenemen. De talisman kan op de volgende manieren gedragen worden: om de nek, in een tas of portemonnee, of opgehangen in het huis of in de auto. Zorg ervoor dat de talisman steeds droog en schoon blijft.