Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Orgon piramide Rode Jaspis met Basis Chakra

18.00
+

In deze piramide is het symbool van de eerste chakra verwerkt: Je eerste chakra, de basischakra.

Orgon betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal dat helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgon negatieve energieën om in positieve en is het effectief tegen negatieve aardstralen en elektrosmog. Orgon piramides zijn belangrijke ontstoorders tegen negatieve energie. Ze nemen negativiteit in huis, op kantoor, in de slaapkamer, ... weg en brengt rust & harmonie op die plaats terug. Ze zijn krachtige helpers om ruimtes energetisch weer in balans te brengen.

Orgoniet helpt om negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie. Het werkt continue. Helpt je de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie. Het zuivert de atmosfeer & zet negatieve energie in positieve energie. Reinigt en brengt je aura en chakra's in balans. Effectief tegen elektrosmog, spininversie en negatieve aardstralen. Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries. Vermindert de schadelijke effecten van allerlei straling (ook WIFI). Helpt planten beter groeien. Werkt tegen ongedierte. Brengt een gevoel van evenwicht & harmonie en zorgt voor een gelukkige & positieve levenshouding. De energie wordt gereinigd & in balans gebracht.

Rode Jaspis met haar diepe roodbruine kleur heeft een zeer aardende werking. Voor het lichaam werkt ze bovendien zuiverend en ontgiftend. Haar kleur verraad dat haar effecten met name gericht zijn op het gebied waar de 1e en 2e chakra huizen. Zo helpt ze bij vrouwen menstruatieklachten te verminderen, als ook bij het doen groeien en de geboorte van kinderen. Ook heeft rode jaspis een verlichtend effect op de darmen (obstipatie) en de blaas. Rode jaspis helpt je om integer in de wereld te staan en niet bang te zijn voor conflicten. Ze maakt assertief, weerbaar en volhardend –belangrijke eigenschappen voor goede leiderschap.

Afmetingen: ca 5,5 cm x 5.5 cm, Hoogte 4.5 cm