Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

LichtWesen Online Consult – 3 Flesjes

91.70
Prijs in punten: 92 punten
+

Je stuurt een e-mail waarin je het probleem of situatie zo goed mogelijk beschrijft. Geef ook een korte beschrijving van wie je bent en wat je doet en vermeld ook je geboortedatum. (dit is belangrijk voor de Biotensor test)

Op deze manier hebben we geen face-to-face contact, maar het is daarom zeker niet minder effectief. Het is gemakkelijk, op het tijdstip dat het jou uitkomt en je hoeft je niet te verplaatsen.

Nadat ik je e-mail heb doorgelezen, ontvang je van mij een e-mail. Met eventuele vragen. Deze vragen zullen mij helpen sommige dingen nog te verduidelijken. Uiteraard antwoord je enkel op de vragen die je wil beantwoorden!

Aan de hand van jouw verhaal en de beantwoorde vragen wordt duidelijk welke energieën er nodig zijn.

Ik maak ook gebruik van de biotensor om extra uit te testen welke flesjes/energieën juist zijn voor u en hoe je ze best voor jouw persoonlijke situatie gebruikt.

Na de consult stuur ik je dan een mail met welke flesjes er is uitgekomen, de nodige gebruiksaanwijzingen en daarna ontvang je nog een mail met mijn verdere advies en inzichten in je situatie.

Een online consult heeft voor beide partijen voordelen. Je hebt alle tijd om je gevoelens en gedachten te verwoorden zonder dat er een tijdslimiet op staat. Je kiest zelf het tijdstip waarop je de consult hebt en je hoeft niemand aan te kijken bij het vertellen van je verhaal. Ik kan jouw e-mail rustig lezen en overdenken. Dit geeft mij de mogelijkheid om de juiste flesjes uit te kiezen.

Alles wat in de online consult ter sprake komt wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld, jouw gegevens en klachten zullen niet aan derden doorgegeven worden.

Kosten:

De online consult kost voor 3 flesjes + advies

komt op 20€ + de prijs van het flesjes.