Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Zilver

27.90
2036
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Zilver" is 1.

Scheppingsstraal: Zilver
Geurspray met abrikozenpitolie en sandelhout.

  • De kracht van het verborgene herkennen
  • Fijngevoeligheid
  • Toegang tot de emotionele wijsheid
  • Vrouwelijk principe

Trefwoorden: Vrouwelijk principe -scheppingskracht - opnieuw beginnen - worden - levensritmes - kracht van het verborgene - toegang tot emotionele wijsheid, fijngevoeligheid.

De zilveren Scheppingsstraal levert het vrouwelijke, rustige principe. Hij belichaamt het passief laten ontstaan van de kracht. Uit de diepte van het ontstaan ontstaat de materiële vorm. De zilveren Scheppingsstraal leert de overgave aan de kracht van wording en verandering. Wij begrijpen de kringloop van het bestaan en ontstaan en vergaan en herkennen de samenhang. Wij leren met het gebeurde mee te stromen en hoe wij de situatie of het gebeurde met eigen impulsen kunnen beïnvloeden. Het gelukt gemakkelijker, diepgaande veranderingen in het leven te boven te komen.

Zo brengt de zilveren Scheppingsstraal ook een bijzondere kracht voor heling en heel worden. Met de zilveren Scheppingsstraal begrijpen wij, hoe wij de krachten van het verborgene kunnen gebruiken, opdat dingen en structuren zich ontwikkelen. De schijnbaar toevallige gebeurtenissen kunnen in een grotere samenhang worden gezien. De zilveren Scheppingsstraal opent de waarneming, voor al het verborgen weten en structuren. Hij bevordert ook de intuïtie, de toegang tot de innerlijke wijsheid en het onbewuste. Hij helpt ook bij het nemen van beslissingen, maakt onderdrukte gevoelens en gedachten bewust en helpt ermee tot overeenstemming te komen.

Therapeutisch gebruik: laten stromen, scalpel voor geestelijke chirurgie, het normaliseren en stabiliseren van cycli, genezing van vrouwen- en moederschap-kwalen.
Krachten en wezens van de zilveren straal : de zilveren straal van de Elohim 'belichaamt' zich in de maansteen, de parel en in het zilver.

Ervaringen: gebruikers berichten dat zij met deze energie tot innerlijke rust en tevredenheid zijn gekomen. Ook de waarneming is verbeterd. Bij sommigen werd het invoelend vermogen groter en konden zij trillingen en gevoelens in hun omgeving beter waarnemen. De zilveren Scheppingsstraal ondersteunde hen ook, hoe daarmee om te gaan. Net als de zilveren straal van de Elohim, ondersteunt de zilveren Scheppingsstraal bij veranderingen in het vrouw-zijn, in de puberteit en in de overgang. Ook bij gynaecologische klachten werkt hij ondersteunend.