Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Wit

27.90
2029
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Wit" is 1.

Scheppingsstraal: Wit

  • Helderheid en verduidelijking op alle niveaus
  • Groeien naar een volgende ontwikkelingsstap
  • De werkelijkheid begrijpen

Trefwoorden: Helderheid - alertheid - begrip - realiteit kennen - zuiverheid - verfijning - vervolmaking.

De witte Scheppingsstraal stelt aan de gehele schepping de kracht om zichzelf, en het gezamenlijk ter beschikking staande potentieel te ontwikkelen, beschikbaar. Hij ondersteunt je bij het volledig worden. We herkennen in welk deel van ons leven, in welk deel van het lichaam en op welke plaats iets moet worden opgehelderd, zodat het zich verder kan ontwikkelen. De witte straal bezit de kracht om op alle niveau's te zuiveren en te reinigen. Daardoor komen we zelf, maar ook de ons omringende levende wezens en structuren steeds meer tot hun ware wezen, tot een zuivere structuur, en in harmonie met het scheppingsplan.

Therapeutisch gebruik: voor verhelderingen en reinigingen op alle niveaus. In het fysieke lichaam wordt het proces van ontgiften ondersteund. Op emotioneel niveau bevrijdt hij vooral het gevoel van gevangen zijn en benauwdheid.
Krachten en wezens van de witte straal: de aartsengel Gabriël en de Opgestegen Meester Seraphis Bey. De energie ervan manifesteert zich in bergkristal en ghoshenit, een witte beril.

Ervaringen: gebruikers berichten, dat de witte Straal ordening en reiniging in de gedachten brengt. Zij namen ook waar, dat zij bij ontstemmingen en nukken van anderen, bij angsten, en in het bijzonder bij grote ziekte epidemieën niet zo snel mee resoneerden. Een combinatie met de blauwe Scheppingsstraal versterkte dit. De witte Scheppingsstraal kan ook bij de energetische zuivering van ruimtes worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer men enkele druppels van de spray in het sop doet. Waar de witte straal van de Elohim sterker reinigt, ondersteunt de witte Scheppingsstraal, bij het integreren en in stand houden van de gezuiverde toestand.