Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Violette

27.90
2032
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Violette" is 1.

Scheppingsstraal: Violette
Geurspray met lavendel.

  • Transformatie en bevrijding
  • De oorspronkelijke zuivere vorm terugvinden
  • De essentie herkennen
  • Intellectuele alertheid

Trefwoorden: Transformatie - bevrijding - geestelijk wakker zijn - de oorspronkelijk zuivere structuur terugvinden - de essentie herkennen.

De violette Scheppingsstraal transformeert alle structuren, die niet conform het scheppingsplan en het ware wezen zijn. Hij bevrijdt van het hoogste trillingsniveau, boven het zielenniveau tot in de aardse manifestatie van het lichaam. Pijnlijke ervaringen en dromen, verstorende gedragspatronen, beperkende ideeën, karmische verstrikkingen en bindingen worden met zijn kracht op alle niveau's van ons wezen opgelost en gereinigd. Daarom is de violette Scheppingsstraal een krachtige zuivering voor alle delen van het lichaam en het leven.

Omdat hij van verkeerde ideeën, belastende gedachtepatronen en illusies bevrijdt, helpt de violette Scheppingsstraal ook, situaties helder en realistisch te herkennen. We worden ons bewust van inprentingen uit het verleden en voorstellingen die wij van anderen hebben overgenomen. Zo kunnen we ons ook van niet passende doelen en eisen van anderen bevrijden. De violette Scheppingsstraal bevordert de bewuste waarneming en het verwerken van belevenissen. Zo kan hij ook het reddende lichtpuntje in moeilijke tijden zijn.

Therapeutisch gebruik: hij kan op vele gebieden als aanvulling worden toegepast. Dat geldt in het bijzonder bij het opheffen van vastgeroeste structuren en belastingen, die uit vorige levens stammen of die eigenlijk in de rij van de voorouders behoren.
Krachten en wezens van de violette straal: Op deze straal werken de aartsengel Zadkiël en de Opgestegen Meester Saint Germain. De energie van deze straal manifesteert zich in de amethist.

Ervaringen: gebruikers voelden zich door de violette straal gesterkt, wanneer het leven hen voor 'voldongen gewijzigde feiten' stelde. Speciaal in combinatie met roze konden zij kalmer blijven. Een therapeute zet de violette Scheppingsstraal in, om traumatische belevenissen uit de kindertijd te transformeren.