Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Turkoois

27.90
2033
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Turkoois" is 1.

Scheppingsstraal: Turkoois
Geurspray met geranium, neroli en mandarijn.

  • Het veelvoud aan mogelijkheden kennen en de passende realiseren
  • Creativiteit ontplooien
  • In beweging brengen

Trefwoorden: Verscheidenheid - flexibiliteit - begeestering - lichtheid - mogelijkheden - verwezenlijken - visioenen - communicatie.

De turkoois Scheppingsstraal belichaamt de creatieve, speelse luchtigheid van de Schepping. Uit het veelvoud aan mogelijkheden ontstaan vormen en voortbrengsels. Ook wij kunnen uit dit veelvoud kiezen, ons leven op verschillende manieren te leven en tegelijkertijd de opdracht van de ziel te vervullen. De turkoois Scheppingsstraal versterkt het enthousiasme, luchtigheid en het speelse uitproberen van de mogelijkheden. Evenzo opent en integreert hij het weten van de ziel. Hij maakt het gemakkelijk om ervaringen die wij in andere levens hebben meegemaakt en die we nu weer kunnen beleven, in het huidige leven te integreren. De turkoois Scheppingsstraal bevordert openheid en contactbereidheid en ondersteunt ons. Het leven vol afwisseling gestalte te geven. Bovendien brengt hij het aan het stromen. Wat opgekropt, geblokkeerd en vastgehouden is, komt weer in beweging en kan zich daardoor weer ontplooien.

Therapeutisch gebruik: De turkooizen straal van de Elohim kan ook ons lichamelijk niveau lichter maken en laten stromen. Hij helpt mensen die zwaar zijn en zich ook zo voelen. Hij kan de activiteit van de lichaamsklieren reguleren en de regeling van de gezamenlijke lichaamsprocessen in harmonie brengen. Hij werkt ook op de hersenen, brengt helderheid en inzicht en harmoniseert de hersenactiviteit.

Krachten en wezens van de turkooizen straal: de aartsengel Haniël en de Opgestegen Meesters Maha Cohan en Aeolus. Hij manifesteert zich in de turkooizen toermalijn (Paraiba - toermalijn) en in de turkooizen aquamarijn.

Ervaringen: gebruikers berichten, dat zij met de turkoois kleurige Scheppingsstraal intensief droomden. Sommige vielen in gewicht af, ofschoon zij hun eetgewoonten niet veranderden. Na ongewoon intensieve lichaamsbeweging of sport trad geen spierpijn op. De turkoois Scheppingsstraal is ook geschikt voor mensen die het leven te ernstig nemen en te streng en te gedisciplineerd zijn. Hier heeft de combinatie met roze zich bewezen. Enkele gebruikers konden ook waarnemen dat de turkooiskleurige Scheppingsstraal lichaamsgebieden en meningen 'luchtig' houdt. De turkoois Scheppingsstraal is ook ondersteunend, als een nieuwe opgave of levensfase nadert en het oude verdwijnt.