Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Magenta

27.90
2034
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Magenta" is 1.

Scheppingsstraal: Magenta
Geurspray met sandelhout en tulsi.

  • Grenzen overwinnen en in andere niveaus expanderen
  • Regeneratiekracht
  • Zijn plaats innemen
  • Harmonie met het scheppingsplan

Trefwoorden: Uitbreiding - accepteren - regeneratiekracht - overeenkomstig het scheppingsplan - zijn plaats innemen - overgang - grenzen overwinnen - niveaus verbinden.

De magenta Scheppingsstraal verbindt de verschillende niveaus van zijn en ons wezen. Hij zorgt voor de ervaring een groter deel van het grote geheel te zijn. Van de hoogste trilling tot in de aardse manifestaties opent hij de toegang, opdat we het samenspel van de niveaus kunnen begrijpen en gebruiken. We kunnen herkennen op welk niveau verstoringen zijn en hoe ze kunnen worden opgelost.

De magenta Scheppingsstraal stemt de niveaus op elkaar af. Daardoor kunnen we de totale samenhang begrijpen en ook onze plaats en onze opgave in de schepping herkennen. Hij ondersteunt ook het herkennen hoe wij de volgende stappen kunnen vervullen, en helpt om persoonlijke interesses en hogere idealen in harmonie te brengen. Omdat de magenta Scheppingsstraal de toegang tot alle niveaus opent, ondersteunt hij genezing en regeneratie. We kunnen zo, juist die kracht ontvangen, die wij voor regeneratie nodig hebben.

Therapeutisch gebruik: bij slaapstoringen, ter ondersteuning van alle genezingsprocessen.
Krachten en wezens van de magenta straal: Metatron werkt als aartsengel op de magenta straal, de Opgestegen Meesters zijn Maria en Hilarion. Hij manifesteert zich in de diep-rode, magenta toermalijn.

Ervaringen: gebruikers hebben de magenta Scheppingsstraal voor regeneratie ingezet. En goede resultaten geboekt. Velen ervoeren hem als een beschermend schild dat hen omhult. Net als bij de magentakleurige straal van de Elohim bevordert ook de Scheppingsstraal een weldadige slaap. Door zijn kracht worden in de slaap alle niveau's verbonden. Bij de Scheppingsstraal wordt de verbinding tussen lichaam en aarde sterker benadrukt als bij de Elohimstraal. Sommige gebruikers berichtten, dat met de magenta Scheppingsstraal allergieën werden opgelost, of dat ze allergie uitlokkende stoffen beter konden verdragen.