Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Kristallijn

27.90
2037
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Kristallijn" is 1.

Scheppingsstraal: Kristallijn
Geurspray met mandarijn, citroen en kaneel.

  • Structuren verbinden en stabiliseren
  • Het ware wezen herkennen
  • Informatie in alle domeinen brengen

Trefwoorden: Het ene in alles - integratie - verbinding - gemeenschap - het ware wezen kennen - structuren verbinden en stabiliseren.

De kristallijnen Scheppingsstraal verbindt de gehele Schepping. Mannelijke en vrouwelijke scheppingskracht worden in de kristallijnen straal samengevoegd en geharmoniseerd. Hij verbindt ieder afzonderlijk bestanddeel, al het geschapene met het geheel. Mensen verbindt hij met de essentie van de Schepping, met de Ene in alles, met de Goddelijke vonk. Daardoor verkrijgen wij ook toegang tot de essentie van al het geschapene en iedere vorm van bestaan. Met zijn kracht kunnen we structuren herkennen en doorzien, het materiële net zo als de fijnstoffelijke structuren en geschapene.

Omdat de kristallijnen Scheppingsstraal met de essentie verbindt, versterkt hij ook de verbinding met ons ware wezen en met onze ziel. We herkennen de essentie van ons zelf en kunnen tegelijkertijd zijn uitdrukkingsvorm op alle niveau's realiseren. Wij herkennen de eigen innerlijke rijkdom en ook op welk vlak van ons wezen zich nog verstoringen bevinden en hoe zij kunnen worden opgelost. Ook op het materiële vlak verbindt de kristallijnen Scheppingsstraal de structuren. Daarom kan hij voor de regeneratie van defecte en gebroken structuren, in het bijzonder botten, worden ingezet.

Therapeutisch gebruik: bij breuken en verwondingen kan de kristallijnen straal weer verbinden wat gescheiden was. Hij kan ingezet worden als versterking of als 'transportmiddel' voor andere middelen.

Krachten en wezens van de kristallijnen straal: de kristallijnen straal van de Elohim belichaamt zich in diamant.
Ervaringen: gebruikers berichtten, dat deze straal bij verwondingen, vooral bij botbreuken, zeer ondersteunend was. Hij ondersteunt ook bij stappen in de ontwikkeling, omdat hij de huidige Zijnstoestand en dat wat zich wil ontwikkelen, met elkaar verbindt. Kristallijn helpt ook om de helingimpulsen beter te integreren in het lichaam.