Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Kristal druppel Geel

48.00
+

Gele Scheppingsstraal

Levendigheid – ontwikkeling, opbloeien, levenslust, vooruitgaan – weten en wijsheid – leervermogen.

De druppel is 40 mm lang en weegt 16 gram zonder clip.

Verkrijgbaar als:

  • Kristal druppel Geel zonder clip: € 48,00
  • Kristal druppel Geel met clip (keuze uit goud of zilver clip): € 59,40

Werkt op:

  • Levendigheid en levensenergie
  • Zich ontplooien en open bloeien
  • Vreugde en levenslust
  • Weten en wijsheid

De gele Scheppingsstraal stelt de levensenergie ter beschikking aan de gezamenlijke schepping, vanaf het hoogste scheppingsniveau tot aan de aardse manifestaties, opdat zij zich kan ontplooien en de veelvoudige mogelijkheden realiseren.
Hij schenkt levendigheid en levenslust, zodat het vreugde geeft om open te bloeien en het hoogste potentieel te verwerkelijken. Deze kracht toont zich in het licht van de zon, die groei en energie ter beschikking stelt. Daarom kan de gele Scheppingsstraal ook op bewolkte dagen, of bij 'novemberdepressies' het ontbrekende zonlicht vervangen.

De gele Scheppingsstraal is ook de straal van weten en wijsheid. Hij versterkt de verbinding met de innerlijke wijsheid en met het weten, dat ons ter beschikking staat. Hij ondersteunt je bij het doorzien van de afloop en de werking en bij het begrijpen van de samenhang. Daarenboven bevordert hij de vreugde van het leren en ontdekken en lost de blokkades bij dit thema op.

Therapeutisch gebruik: bij depressie en het blijven hangen in destructieve gedachten. Hij versterkt de zenuwen en zenuwbanen.

Krachten en wezens van de gele straal: de aartsengel Jophiël en de Opgestegen Meester Kuthumi werken op deze straal. Hij manifesteert zich in citroenkwarts, de gele saffier en de gele topaas.

Ervaringen: gebruikers berichten, dat zij met de gele Scheppingsstraal blijmoediger en kalm werden. In situaties met moeilijke zaken, moedeloosheid en terneergeslagenheid, kregen gebruikers weer hoop en vonden nieuwe mogelijkheden. Ook in tijden van depressie heeft hij geholpen. Velen zetten de gele Scheppingsstraal ook in, om een helder hoofd te krijgen of te behouden.