Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Scheppingsstraal: Goud

27.90
2035
+

Minimale hoeveelheid voor "Scheppingsstraal: Goud" is 1.

Scheppingsstraal: Goud
Geurspray met xanthoxylum

  • Scheppingskracht
  • Zelfbeschikking en levenskracht
  • Bewustzijn
  • Rijkdom
  • Mannelijk principe

Trefwoorden: Mannelijk principe - scheppingskracht - rijkdom - zelfbestemming - bewustzijn - mentale krachtlevensmoed - zelfvertrouwen - zelfverzekerdheid - sterkte ontwikkelen - natuurlijke autoriteit - zelfwaardering - charisma.

De gouden Scheppingsstraal is de straal van het mannelijke, actieve scheppingsprincipe. Met zijn kracht kunnen we begrijpen hoe een scheppingsimpuls zich manifesteert. We doorzien het geheim van de schepping en het geschapene. We begrijpen hoe uit de scheppingsimpuls door de verschillende niveau's heen een materieel voortbrengsel ontstaat, zoals bijvoorbeeld een edelsteen. Daarmee herkennen wij ook welke mogelijkheden wij in de schepping hebben. Voor ons leven betekent dat, dat wij een visie concretiseren, de naderende stappen herkennen en ook begrijpen wat er te doen is, opdat de impuls zich kan manifesteren.

Daarbij gaat het niet alleen om handelingen, maar ook om de energetische impuls, waarmee we de projecten en stappen kunnen ondersteunen. Zo leren we met de gouden Scheppingsstralen, de visie en het plan van de eigen ziel, in harmonie met het scheppingsplan met succes te verwerkelijken. Het gaat gemakkelijker, om ideeën in daden om te zetten en plannen ten uitvoer te brengen. De gouden Scheppingsstraal bevordert ook een zonnig humeur en versterkt het zelfbewustzijn en charisma. Hij helpt om de eigen talenten in het juiste perspectief te zien.

Therapeutisch gebruik: voor stabiliteit; ondersteunt elke genezingsmethode.
Krachten en wezens van de gouden straal: deze weerspiegelt zich in zonnestralen, in goudtopaas in goudkleurige (cognackleurige) diamanten en in de glans van goud.

Ervaringen: gebruikers berichten, dat de gouden Scheppingsstraal op zakelijk gebied zeer ondersteunend werkt. Het is gemakkelijker, succes te aanvaarden en de deur te openen voor rijkdom. Hij helpt mensen, die armoede voor spirituele deugd aanzien, zicht te openen voor rijkdom. Anderen beleefden, hoe met de gouden Scheppingsstraal de verbinding met de vader bewust werd. Zij konden herkennen welke patronen zij van hun vader hadden overgenomen, waar het hen aan een evenwichtige mannelijke kracht ontbrak. Omdat de gouden Scheppingsstraal de hogere potentie van de groene Scheppingsstraal is, ondersteunt hij ook allerlei soorten helingsprocessen.