Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Moedig beginnen geurspray

27.90
3857
+

Deze Speciale essence van LichtWesen geeft moed en kracht in situaties van verandering. Voor elke verandering, klein of groot, zoals het beginnen van een schoolperiode (helemaal nieuw of na een vakantie), bij verhuizen, veranderingen in je relatie, veranderingen in de werksituatie, in het gezin, enzovoort.

Ze helpt ons om: onze mogelijkheden te herkennen, kansen te benutten, geconcentreerd en alert te zijn (bij het leren), je te verbinden met je weten en wijsheid, kalm te blijven, gevoed te zijn, ons te beschermen.

In moedig beginnen werken de energieën van Aartsengel Michael (bescherming), de gele Scheppingsstraal (weten en wijsheid), Boom (stabiliteit en verbinding met 'hemel en aarde'), Angelika (leren), Lao Tse (kalmte) en Maria (gevoed en geborgen voelen). Daarnaast bevat deze geurspray de etherische olie Lin-Aloe.

30ml