Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

LichtWesen jaarmix 2019

23.90
+

De jaarmix van 2019 helpt om stabiel te zijn, om in je kracht te gaan staan, om zijn doel, visie & levensmissie voortdurend te herzien en aan te passen. Vooral wanneer verandering ons uitdaagt.

Activeert de stroom van energie voor onszelf, voor stabiliteit en voor een gezond lichaam. Het ontsteekt enthousiasme dat een buitengewone kracht vrij geeft. Dan kan men stap voor stap moedig en standvastig verder gaan, met wilskracht, doorzettingsvermogen en energie.

Vrouwelijke en mannelijke energie, de yin en yang bij de mens, zijn in balans en kunnen leiden tot een nieuw zelfvertrouwen en nieuw gedrag.

De jaarmix 2019 helpt om opmerkzaam te zijn, om de innerlijke wijsheid te gebruiken, om belangrijke informatie en hints te herkennen en om de zachte geluiden niet te negeren.

In tijden van verwarring en desoriëntatie helpt ze haar eigen weg terug te vinden en haar eigen ding te doen, te doen wat gedaan moet worden, de visie te realiseren en er de verantwoordelijkheid voor te nemen. Het is gemakkelijker om voorbij het oppervlakkige te kijken, achter de gevels, naar de kern van een situatie, van een persoon, van zijn eigen wezen.

Met de jaarlijkse mix erkennen we ook welke mensen en krachten ons op een nuttige manier ondersteunen. Het mededogen en de liefde voor onszelf, voor anderen en voor de taak worden versterkt.

In de jaarmix 2019 zit: Aeolus , Djwal Kuhl , Victory , Hilarion , Melchizedek , aarde , Haniel , de roze creatie balk en Elohimstrahlen zilver en goud.

30ml