Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kristalhart zilver

48.00
2880
+

Zilveren Straal van de Elohim * Het geheim van de schepping

Werking:
  • Intuïtie en waarneming ontwikkelen
  • Het verborgene zien
  • Bescherming
  • Genade
  • Geduld
  • Het vrouwelijke principe ontplooien

De Elohim van de zilveren straal belichamen het vrouwelijke scheppingsprincipe en verbinden met de vrouwelijke scheppingskracht. Zij schenken toewijding en meegevoel en voeden alle lichaams- en levensniveau's. Ze leren ons geduld, geduldig aanvaarden en laten ontstaan, de balans van geven en nemen. De zilveren straal van de Elohim geeft de sterkste bescherming. Hij omhult als een wapenrusting en stabiliseert de aura en het energiesysteem. In deze energie zijn wij tegen schadelijke krachten beschermd. Met de zilveren straal herkennen wij cycli, begrijpen hoe ze werken en herkennen het passende tijdstip. Daardoor kunnen we cycli normaliseren en weer in de juiste ordening en duur brengen.

De zilveren straal van de Elohim opent ook de vaardigheid, het verborgene waar te nemen, in het verborgen domein en achter de openbaarheid te kijken. We herkennen wat er mogelijk is, welke mogelijkheden al voorhanden zijn en welke zich laten zien, wat er gedaan moet worden om iets te bereiken of te verwerven. Veel gebruikers benutten de zilveren straal om zich te beschermen, vooral wanneer zij drukke plaatsen bezoeken.

Gebruik: Harten van kristal uit loodvrij glas met ingeslepen stralen dragen de trilling van de Elohim. Je kunt dit kristal op het lichaam, in hemd of broekzak, of in een sieraad dragen. Wanneer je het kristalhart als sieraad wilt dragen kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger. Ieder kristalhart wordt exclusief voor LichtWesen met de hand geslepen.

Maat: 40 mm