Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kristalhart turkoois

48.00
2876
+

Turkoois Straal van de Elohim * Creativiteit

Werking:
  • Creativiteit en uitdrukking van het zelf
  • Speelsheid, luchtigheid, vrolijkheid
  • Beweeglijkheid
  • Laten stromen
  • Zich met het weten van de ziel verbinden

De turkoois straal van de Elohim is de straal van vormgeven en flexibiliteit. Hij opent je voor het veelvoud aan mogelijkheden en we krijgen nieuwe idee?n en inzichten. De toegang tot weten uit voorbije levens wordt geopend. We kunnen ons met de eigen ervaringen en ook met de schat aan ervaringen van andere mensen verbinden. De turkoois straal van de Elohim bevordert de verantwoordelijkheid van de enkeling in het scheppingsproces als gemeenschappelijk handelen. Tot de kwaliteiten van de turkoois straal behoren ook luchtigheid, speelsheid en vrijheid. Hij brengt dat, wat is gestold en vastgehouden, aan het stromen, bewegelijkheid in lichaam en leven.

Hij versterkt het speelse vertrouwen van het innerlijk kind en de communicatie van het hart. Deze straal kan ook worden gebruikt, om met het weten uit Atlantis in contact te komen en de talenten uit die tijd, zover dat mogelijk is, weer te activeren. Gebruikers beleefden dat de turkoois straal van de Elohim dat wat in het lichaam opgehoopt was, aan het stromen bracht. Vastzittende, gespannen en verkrampte delen van het lichaam werden opgelost. De beweeglijkheid nam toe. Ook bij stresssituaties kon men kalm blijven. Sommige gebruikers berichtten, dat de turkoois straal van de Elohim, de stroom van levensenergie prikkelt, waardoor ook het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt ondersteund.

Gebruik: Harten van kristal uit loodvrij glas met ingeslepen stralen dragen de trilling van de Elohim. Je kunt dit kristal op het lichaam, in hemd of broekzak, of in een sieraad dragen. Wanneer je het kristalhart als sieraad wilt dragen kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger. Ieder kristalhart wordt exclusief voor LichtWesen met de hand geslepen.

Maat: 40 mm