Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Kristalhart Groen

48.00
2872
+

Groene Straal van de Elohim * Heling

Werking:
  • Omvattende heling
  • Evenwicht en innerlijke vrede
  • Groei

De groene straal van de Elohim is de straal voor heling en groei. Hij levert in het scheppingsproces de energie en kracht om evenwicht te bieden, om heel te worden en in harmonie met de ordening en de liefde te groeien. Hij versterkt en harmoniseert de stroom levensenergie. Nog niet geheelde, emotionele wonden worden bewust gemaakt. Evenals de oorzaken van ziekten.

Daardoor kan genezing plaatsvinden en ontstaat innerlijke vrede. We voelen ons geborgen, gevoed, gesterkt, stabiel. De groene straal van de Elohim versterkt de eigen geneeskracht en de bekwaamheid de oorzaken van verstoringen te herkennen. Daardoor is hij ook ondersteunend voor mensen die therapeutisch en helend werkzaam zijn. De groene straal van de Elohim kan op iedere plek en bij iedere kwaal gebruikt worden. Hij bevordert ook de uitscheiding en ondersteunt zo het ontgiftingsproces.

Gebruik: Harten van kristal uit loodvrij glas met ingeslepen stralen dragen de trilling van de Elohim. Je kunt dit kristal op het lichaam, in hemd of broekzak, of in een sieraad dragen. Wanneer je het kristalhart als sieraad wilt dragen kun je kiezen uit een zilveren of gouden hanger. Ieder kristalhart wordt exclusief voor LichtWesen met de hand geslepen.

Maat: 40 mm