Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Ladrôme Den + Tijm + Salie siroop

[Tijdelijk niet leverbaar]

Een natuurlijke manier om de keel en luchtwegen te verzorgen in koude en vochtige perioden. Ze draagt bij tot het ademhalingscomfort door de optimale synergie van 3 planten:

- Dennenknoppen om vrijer te ademen en de luchtwegen te verzachten.

- Tijm om de weerstand te verhogen en de schorre keel te verzachten.

- Salie heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, mond en keel.

Dit voedingssupplement voor tijdens het winterseizoen is samengesteld uit: Den (knoppenextract en essentiële olie) traditioneel gebruikt om de luchtwegen te verzachten, de neus vrij te maken en om gemakkelijker adem te halen. Salie (extract), gekend om zijn verzachtende en kalmerende werking bij een geïrriteerde keel en als ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Tijm thujanol (essentiële olie) bevordert de algemene werking van de luchtwegen.

Ingrediënten: tarwestroop* (zonder gluten), honing*, agavesiroop*, hydro-alcoholische extracten van echte salie (Salvia officinalis) en grove den (Pinus silvestris), essentiële oliën van thym thujanol (Thymus vulgaris ct thujanol) en grove den (Pinus sylvestris)

(*) Ingrediënten afkomstig uit biologische teelt.

Gebruik: de fles goed schudden voor gebruik. 2 à 3 soeplepels per dag (20 à 30 ml) puur of verdund in een beetje water of vruchtensap. Kinderen tussen 6 en 10 jaar: een koffielepel, 2 tot 3 maal per dag (10 à 15 ml).

Afgeraden bij kinderen jonger dan 6 jaar. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Glutenvrij, zonder suikertoevoeging, lactosevrij.

150 ml