Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pacific essences BEING TRUE WORTH

17.00
1922
+

Minimale hoeveelheid voor "Pacific essences BEING TRUE WORTH" is 1.

BEING TRUE WORTH - jezelf zijn

De vrijheid vinden om jezelf te zijn in het dagelijks leven en in relaties. Je vrij maken van programmering. De kracht en de zwakheid in jezelf en anderen erkennen en accepteren. Volledig kunnen genieten van het leven en de waardering ontdekken voor de rol die je speelt in de kosmische dans van het leven.

L - Versterkt de meridiaan van de longen en de dikke darm. Nieuwe levendige energie ontvangen en oude toxische energie loslaten.
E - Nieuwe gevoelens verwelkomen, oude emotionele patronen loslaten, die geen nut meer hebben.
M - Nieuwe gedachten en houdingen omarmen, gekristalliseerde gedachtevormen oplossen.
S - Gratie / aanwezigheid / expressie.

Welke Pacific essences zijn hier gebruikt:
  • Fairy Bell - Wanneer je je overweldigd voelt door de verwachtingen van je cultuur of je familie en/of wanneer je je niet thuis voelt op de plek waar je bent.
  • Indian Pipe - Grote dankbaarheid, eerbied en respect voor alle manifestaties van het leven, inclusief je eigen tijd/ruimte expressie in deze waardevolle incarnatie waarin je je nu bevindt.
  • Polyanthus - Begrip en waardering voor het `geven en nemen` principe of voor hoe de geest werkt in de materie - wat je uitgeeft krijg je ook terug.
  • Red Huckleberry - De wijsheid en vastberadenheid om je terug te trekken uit activiteit en tijd te nemen om contact te maken met het oneindige.
  • Windflower - Geworteld zijn in de geest en tegelijkertijd in staat zijn om volledig deel te nemen aan activiteit en aan het dagelijkse leven (en je rol te spelen).

25ml per flesje