Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Divine Harmony Essence - Letting Go - Crystal Herbs

7.97
+

25% korting is al reeds verrekent in de verkoopsprijs

Divine Harmony Essence - Transforming Beliefs Patterns (overtuigingspatronen)

Letting Go - Dissolving Attachment (loslaten, oplossen gehechtheid)

Indicatie: Emotionele pijn door uiteengaan, scheiding of overlijden. Teveel emotionele binding, vasthouden aan oude relaties, zoektocht naar liefde. Een van de meest voorkomende patronen ontstaat door een overtuiging of misverstand over 'houden van'. Algemeen heerst het misverstand dat liefde een emotie is die ontstaat door toedoen van iemand of iets buiten ons, in plaats van een stuk van ons eigen wezen. Dat is een zeer ingesleten patroon dat op zijn plaats blijft door vele oude ervaringen van uiteengaan, verdriet en verlies. Op een persoonlijk vlak leidt dit tot ongezonde emotionele binding aan mensen en situaties, die vaak gekenmerkt wordt door het de baas willen spelen of wederzijdse afhankelijkheid in een relatie. Hierdoor blijven we ons veel te lang vasthouden aan oude situaties, omdat het gewoon emotioneel te pijnlijk wordt om los te laten, of omdat we de ander geen pijn willen doen. De Letting Go combinatie helpt bij het zachtjes loslaten van oude emotionele pijn, waardoor je sterker wordt en echt liefdevolle relaties kunt opbouwen.

Samenstelling: Gebroken hartje (Dicentra spectabilis), klaver, maïs, zonnebloem, chrysocolla (blauwgroen mineraal), tanzaniet (blauw-violette halfedelsteen).

10 ml