Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Levensboompaden kaartenset + boek

34.95
3280
+
Er zijn vele manieren om contact te krijgen met je intuïtie en te luisteren naar je innerlijke stem. Eén van deze manieren is het werken met orakelkaarten. Hier kan je kennis maken met de Levensboompaden, een structuur met 66 paden naar bewustwording gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala.

In het boek bij de kaarten of in het werkboek vind je een beknopt theoretisch verhaal over de opbouw van de Levensboom. Dit kan jou ondersteunen in je proces van bewustwording, om je patronen los te laten zodat je open staat voor nieuwe ontwikkelingen. Je kan hier het boek met 66 kaarten (samen in een prachtig bedrukte doos) bestellen zodat je verschillende leggingen kunt doen en omschrijvingen opzoeken. Voor iedereen die er dieper wil op in gaan, is er een werkboek met alle oefeningen en middelen.

In vele oude tradities kent men een levensboom, zoals bijvoorbeeld de Ygdrasill uit de Noordse kosmogonie (Edda), de Irminsul in de Germaanse mythologie en de Keltische levensboom.

Deze levensboompaden zijn echter gebaseerd op de kennis uit de Kabbala, de mystieke stroming in het Jodendom. Deze mystieke leer was voorbehouden aan de geleerden en werd eeuwenlang mondeling doorgegeven van leraar op leerling, totdat de kennis in de 3e tot 6e eeuw na Chr. werd neergeschreven in het Boek der Schepping (Sefer Yetsira).

Met kaarten werken is het prettigst als je ze in je handen kunt nemen, schudt en dan met een vraag in je hoofd een kaart trekt of een uitgebreide legging doet. In het boek zijn er 6 verschillende leggingen beschreven.

Als je met de kaarten gaat werken: ga hiervoor even rustig zitten met je voeten stevig op de grond. Haal diep adem in je buik en ontspan je. Formuleer dan een vraag waarop je een antwoord wilt krijgen. Maak de vraag zo specifiek mogelijk, dan wordt het antwoord ook duidelijker.

Een kaart trekken.
Met kaarten werken is het prettigst als je ze in je handen kunt nemen, schudt en dan met een vraag in je hoofd een kaart trekt of een uitgebreide legging doet. In het boek zijn 6 verschillende leggingen beschreven.