Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geurkaars Sandelhout

7.00
+

Deze ecologische Sandelhout geurkaars is vervaardigd van 100% plantaardige koolzaadwas, met toevoeging van zuivere Sandelhout olie. Deze Sandelhout koolzaadwaskaars is ontwikkeld en op ambachtelijke wijze gemaakt in België.

Het glas met traditioneel Peruaans patroon kan ook leeg nog gebruikt worden als sfeerlicht.
Met deze kaars van Fair Trade kwaliteit en een lange brandduur bent u verzekerd van vele prettige uurtjes in een geoptimaliseerde ambiance.

Productspecificaties

Geur: Sandelhout
Brandduur 25 uur.
Non-GMO koolzaad uit Duitsland.
Gerecycled vierkant glas, geschikt voor hergebruik als sfeerlicht.
Decoratie: Peruaans patroon in zwart wit.

Let op!
Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren.
Plaats de kaars niet op een tochtplek.
Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter.
Plaats de kaars op een hittebestendige ondergrond.
Wanneer de was gesmolten is na het branden, de kaars alleen indien noodzakelijk voorzichtig verplaatsen omdat het lont dan kan verschuiven naar de zijkant van het glas.

Koolzaadwas
Koolzaadwas is gemaakt van koolzaadolie, bevat geen giftige ingrediënten en is niet schadelijk voor het milieu. Integendeel, koolzaad helpt en beschermt de bodem voor toekomstige gewassen terwijl de plant dienst doet voor het maken van olie en veevoer. De was is vriendelijk voor mens en natuur en heeft een kleinere koolstofvoetafdruk dan, bijvoorbeeld, sojawas omdat het verbouwd en verwerkt wordt in Europa.