Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Plexus Protect roller - De Groene Linde

11.95
3083
+

Een handige roll on om je zonnevlecht te beschermen tegen energieën die niet goed voor je zijn. De roller bestaat uit jojoba olie met daarin een mix van verschillende etherische oliën, die speciaal zijn geselecteerd om hun beschermende en reinigende eigenschappen. Deze roller kun je natuurlijk op je zonnevlecht rollen, deze bevind zich ongeveer 2 vingers boven je navel. De zonnevlecht is vaak het doelwit van invloeden van buitenaf. Met als gevolg dat je je uitgeput en moe voelt.

Door je te beschermen tegen tegen deze invloeden ben sta je krachtiger en zullen mensen die via dit chakra met je willen verbinden automatisch omhoog worden gestuurd, naar het hartchakra. Het hartchakra kan alleen maar in gelijkheid uitwisselen. Als iemand niet wil of kan verbinden met het hartchakra en in liefde met je wil delen, dan verdwijnen ze. Ook als je te maken hebt met mensen die vanuit hun machtspositie je tegemoet treden. De energie die deze mensen naar je toesturen is vanuit hun eigen zonnevlecht en richten die op die van jou om je lam te leggen en je te manipuleren.