Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Focus Kruidendruppels

18.00
3172
+

Ik breng concentratie en zet aan tot structuur. Heb je last van concentratieproblemen, ben je soms vergeetachtig en heb je soms het gevoel dat je niet aanwezig bent in het nu? Kan je je aandacht moeilijk vasthouden, gaat studeren moeilijk voor jou?
Neem dan 3 x 7 tot 3 x 10 Focus kruidendruppels, zij dragen bij tot een beter concentratievermogen en hebben een positieve invloed op jouw leervermogen. Focus kruidendruppels voor een alerter lichaam en geest. Ideaal voor studenten tijdens de examenperiode en voor al wie hun geest willen aanscherpen.

Samenstelling:
Maretak bevordert de bloedsomloop. Ginkgo is dan weer een heel effectief hulpmiddel bij geheugen -en zintuiglijke stoornissen en beïnvloeden de hersenfuncties op een positieve manier. De voornaamste kracht van Pepermunt is dat het de hersenen stimuleert en bijgevolg hulp bied bij gebrek aan concentratie, geestelijke vermoeidheid en een zwak geheugen. Hyssop bevordert de alertheid en mentale helderheid. De kracht van Vlier word ingezet voor een betere doorbloeding van de haarvaten. Ook de Meidoorn is goed voor bloed -en haarvaten. Kleine Pimpernel heeft een positieve invloed op de geest en bevordert het intellectuele vermogen.

Fysiek:
Heb je last van koude handen en een slechte doorbloeding in het algemeen? Heb je vaak hoofdpijn tot migraine toe? Focus kruidendruppels dragen toe tot een betere cerebrale en veneuze doorbloeding en verbeteren het geestelijke uithoudingsvermogen.

20 ml