Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Enjoy Kruidendruppels

18.00
3170
+

Ik breng vreugde en ontspanning. Je bent gevoelig en prikkelbaar voor wat zich voordoet om jou heen? Heb je last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen?
Neem dan 3 x 7 tot 3 x 10 Enjoy kruidendruppels, zij hebben een ontspannende werking op lichaam en geest en dragen bij tot een goed gevoel. Met Enjoy kruidendruppels verhoog je jouw stressbestendigheid en geniet je weer van elke dag.

Samenstelling:
Enjoy kruidendruppels zijn een synergie van zeven kruiden: Alchemilla of Vrouwenmantel sterken je tegen pijnlijke menstruaties en verlichten menstruatiekrampen. Lavendel kalmeert de zenuwen, werkt opbeurend en brengt de geest weer in balans. Rhodiola of Rozenwortel versterkt je stressbestendigheid. Kamille werkt rustgevend en kalmeert spijsverteringsklachten. Melisse is een bekende helper bij depressieve stemmingen. Salie werkt regulerend tijdens onregelmatige menstruaties en in geval van overmatig zweten tijdens de menopauze. Salie werkt tevens ontspannend op het zenuwstelsel. Tijm versterkt het afweersysteem.

Fysiek:
Enjoy kruidendruppels zijn aangewezen voor mensen die kampen met psychosomatische en chronische pijnen.

Voor vrouwen:
Enjoy kruidendruppels ondersteunen een goede menstruatiecyclus en sterken je om menstruatiekrampen beter te doorstaan. Enjoy kruidendruppels zorgen voor een ontspannen ?en positief gevoel voor vrouwen tijdens de menopauze en vrouwen die kampen met premenstrueel syndroom.

20 ml