Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Bescherm - Protection set

29.85
+

Je ontvangt als set:

  • Roll-On Aura Protect - De groene Linde
  • Roll-On Earth - De groene Linde
  • Tourmalijn zwart hanger
  • Tourmalijn ruwe steen
  • Blauw organza zakje


Aura protect is een roller met Jojoba olie met daaraan toegevoegd de geurfrequentie Bescherming. Om op ieder moment van de dag je aura te kunnen beschermen. De energie van de geurfrequentie komt in je energetische systeem terecht en zorgt ervoor dat je aura beschermt wordt tegen negatieve invloeden van buitenaf.
Roll on Earth is een roller met daarin jojoba olie en moeder aarde. Een praktische toepassing als je snel wilt gronden.

Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Ook reinigt toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn werkt heel rustgevend en kalmeert nervositeit. Hij versterkt het zelfvertrouwen, geeft inspiratie en levensvreugde. Hij verdrijft negatieve gedachten en verdriet. Is heel belangrijk voor het behandelen en bestrijden van stress en spanningen.

Zwarte toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie: computerstraling, elektromagnetische straling, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt de steen ontspannend, vergroot de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Draag Toermalijn bij: duizeligheid, nervositeit, gebrek aan zelfvertouwen, zwakke concentratie, vallen en struikelen.